IT Mægleren

IT Mægler - den omvendte ejendomsmægler på IT projekter

NHL Data arbejder med IT-opgaver inden for stort set alle områder. Vi bruger mange forskellige værktøjer sammen med vores konsulenters store erfaring til at komme i mål med den opgave, vi arbejder med.

IT er mange ting, og det er svært at sige, hvor grænsen er mellem de forskellige leverandørers ansvarsområder. Stort set alle processer i en virksomhed indeholder IT, f.eks.

  • Arbejdsstationer, servere, printere, netværk, økonomisystemer, mail, hjemmesider, webshops, telefonsystemer og tablets.

Fælles for disse punkter er, at det kræver viden og planlægning at komme i gang, og ikke mindst at holde driften kørende stabilt. Vi aftaler gerne med vores kunder, at vi hver især laver det, vi er bedst til - det giver det bedste slutresultat.

Det primære for os er, at vores kunder får den rigtige løsning. Vi arbejder på mange måder ligesom ejendomsmægleren og forsikringsmægleren.

Vi har hjulpet mange kunder over på betydeligt bedre IT-løsninger ved at tage IT-mæglerrollen, og repræsenterer kunden over for de mange leverandører.

I denne rolle betaler kunden os, og derfor er vi helt neutrale i forhold til hvilken løsning, der skal til. Vi leverer erfaring og viden, og er med ved forhandlingsbordet på kundens vegne, hvis det ønskes. Et virkeligt eksempel:

En virksomhed med 100 brugere havde, som så mange andre, opbygget sit IT over en årrække hos en hostingudbyder, som også påtog sig nogle af de daglige driftsopgaver. Andre opgaver blev varetaget internt. Egentlig var ledelsen indstillet på, at det ikke var muligt at ændre på noget, da det efterhånden var blevet meget komplekst. Alligevel ville man gerne have en uvildig overfladisk gennemgang - mest for at tilfredsstille revisionen. Vores konsulenter kunne påpege mange direkte fejlagtige løsninger, som kostede kunden adskillige hundredetusinde kroner ekstra på IT-budgettet hvert år. Efterfølgende har vi hjulpet kunden til en anden løsning, som ud over at være billigere, også har moderniseret nogle processer internt.

Kontakt os her, hvis I ønsker vores hjælp. 

Partner logos

Copyright © NHL Data ApS - Alle priser er angivet i DKK uden moms

Genveje