IT Drift Aftaler

IT Drift til store og små virksomheder

Når vi anskaffer computerudstyr til hjemmebrug, så køber vi gerne ud fra dagstilbud - og det er måske heller ikke så kritisk, hvis den går ned? Eller hvad?

Dette gælder ikke, når vi taler om en virksomheds IT-udstyr. Det er dyrt at have nedetid, og kan være virkelig kritisk for at kunne drifte virksomheden, hvis en computer går ned, og der ikke er hjælp at hente.

Konsulenterne hos NHL Data leverer IT-support til flere hundrede slutbrugere i både små- og større virksomheder.

 

Kort sagt handler det om følgende:

Tillid og tryghed - gennem lang tids samarbejde opbygges et uundværligt kendskab mellem kunderne og os, som gør det meget lettere at yde hurtig og præcis support
Kende sit budget - når man har et fastlagt samarbejde bliver budgettet nemmere at overskue og vi kan hjælpe med rådgivning om fremtidige investeringer
Kompetenceudvikling - NHL konsulenterne er som udgangspunkt rigtig kompetente til at håndtere de opgaver, vi bliver stillet overfor, men i takt med at der opstår nye behov, vil vi sørge for at være dækket ind enten internt eller eksternt.

IT drift kan spænde vidt. Vi hjælper gerne kunder, som har egen IT afdeling, med specialviden eller nye projekter, som ikke kan løses internt. Det kan også være den mindre kunde, som har brug for hjælp til sporadiske opgaver. Vores aftaler med kunderne er individuelle, og kan være alt fra timebaseret afregning til faste aftaler ud fra omfanget af supporten.

Kontakt os på 70 28 66 00 og få mere at vide.

Partner logos

Copyright © NHL Data ApS - Alle priser er angivet i DKK uden moms

Genveje