Unifi WiFi Cloud Management

Unifi WiFi Cloud Management

De fleste virksomheder har i dag brug for trådløse netværk, hvor et enkelt Access Point (AP) ikke er tilstrækkeligt. Brugerne forventer stabilitet og god dækning, og den IT-ansvarlige ønsker nem administration og overblik. Dette kan vi tilbyde med Unifi Cloud Management.

 

Dashboard med overblik over Access Points og status

 

NHL Datas Unifi Cloud Management-løsninger er en prismæssigt attraktiv cloud platform, der ikke kræver en dyr controller boks - men alligevel giver mange af de muligheder, som de større løsninger tilbyder. Endvidere er det pakket ind i et brugervenligt, lettilgængeligt og ikke mindst forståeligt webinterface hvor alle kan være med.

Så få kontrol over dit netværk i dag, med en Unifi Cloud Management-løsning hos NHL Data og få indblik og overblik.

Statistik over trafik og klienter på jeres trådløse netværk 

Systemet er yderst fleksibelt, og kan udvides næsten uendeligt, både indendørs og udendørs. Der kan tilføjes op til 4 forskellige trådløse netværk og håndteres VLAN. Derudover kan der opsættes gæstenetværk, så dine kunder og besøgende nemt kan komme på nettet, men uden adgang til jeres firmas netværk.

Systemet kommer endvidere med indikationer omkring jeres WiFi-dækning, således at man kan forhindre "døde zoner".

 

I samme produktkategori kan tilsluttes kameraovervågning, VoIP-telefonløsninger og sågar trådløse temperaturmålere. Alt rapporteres og administreres i samme management system. Her kan i altid se hvilke enheder som er online, samt hvor meget de benyttes. Man kan naturligvis også nemt blokere enheder fra netværket, skulle man ønske det.

Vi har stor erfaring med disse løsninger, så kontakt os for flere oplysninger. Se også vores forskellige pakker.

 

Partner logos

Copyright © NHL Data ApS - Alle priser er angivet i DKK uden moms

Genveje