NHL Data og Office 365

Vælg den rigtige løsning

Microsoft Silver Cloud Productivity Partner

Vi har været med fra starten og er i dag Silver Cloud Productivity partner hos Microsoft. Dette gør os til en foretrukken partner, som kan levere og servicere produkterne for vores kunder. Der er ikke brug for bøvlet med kreditkort, når du køber hos os. Vi sørger for at licenserne bliver fornyet automatisk, og sender dig en samlet faktura for såvel licenser som andre ydelser vi leverer til dig.

Det er altid vigtigt at søge rådgivning inden køb. Får man valgt forkert, kan det blive bekosteligt at få lavet om til den rigtige løsning bagefter. Logik? Ja, men det er faktisk nemt at få købt et forkert Office 365-produkt via de officielle Office 365-hjemmesider.

Ring på 70 28 66 00 for rådgivning og et uforpligtende tilbud omkring den løsning der passer til jeres behov. I kan også skrive til os, ved at følge dette link

 

 

 

 

Da Microsoft lancerede Business Productivity Online Suite i slutningen af 00'erne, handlede det mest om at give adgang for selv små installationer til Microsoft Exchange mailsystem via en online løsning. Da de fleste i forvejen brugte Outlook, så faldt det i rigtig god jord - og samtidig var prissætningen attraktiv.

Så fra at være et mailsystem, er Office 365 vokset eksplosivt til at indholde en stor palette af produkter, som har det til fælles at de giver adgang til data uanset, hvor man befinder sig - bare man er online.

Den strategi har Microsoft lagt for fremtiden, så vi må forvente yderligere produkter i Office 365 pakken fremover. Så kontakt os og lad os sammen finde den rigtige pakke til jeres virksomhed. Tjek gerne på www.Office365.dk, hvor man kan læse meget mere om produkterne.

Partner logos

Copyright © NHL Data ApS - Alle priser er angivet i DKK uden moms

Genveje