Om Cloud Backup

Få backup i skyen - og hold omkostningerne på jorden

I dag er vi 100% afhængige af at have adgang til virksomhedens data uden afbrydelser. Vi kræver og yder stadigt højere serviceniveau og lavere omkostninger. Mængden af data vokser drastisk. Samtidig bliver vi mere mobile, og vil ikke være afhængig af faste rammer. Derfor ofrer virksomhederne mange penge og ressourcer på IT-systemer, som kan opfylde kravene.

Det er derfor rigtig vigtigt at beskytte vores kritiske data, så vi kan genetablere driften hurtigt, hvis vi bliver udsat for en eller flere af de mange trusler, der omgiver os – f.eks.

  • Indbrud
  • Brand
  • Hardwarenedbrud
  • Softwarenedbrud
  • Virusangreb
  • eller blot at en fil er blevet slettet ved et uheld

Vores Cloud Backup-løsning sikrer jeres data, så I slipper for en masse administration og besvær.

Gå til produkt sammenligning

Vi leverer klient software med agenter til alle de gængse databasesystemer. En sikker 256 bit krypteret SSL forbindelse garanterer kommunikationen mellem NHL Data datacentret og jeres computere.

Alle data komprimeres før overførsel til os og opbevares krypteret.

Måske vigtigst af alt - så ligger jeres data gemt på datacentre i Danmark - og dermed har vi altid rådighed over dem og vi kan nemt hente dem i nødstilfælde. Hvis de ligger internationalt, er man afhængig af forhold som vi ikke er herre over, f.eks. lukkede grænser, politiske forhold mv.

 

Partner logos

Copyright © NHL Data ApS - Alle priser er angivet i DKK uden moms

Genveje